Bose

Services

Overview

Our brief was to create a training room environment for Bose within the DSG training centre.

After surveying the empty space, we designed a training room space with a central table for eight delegates, with five product focused stations around the outer wall showcasing Bose products.

Background wall graphics were created using our SWAL fabric framing system, so the uneven concrete wall surfaces did not need pre-treatment. A central TV/soundbar showcase was constructed in Aluvision system with an inset illuminated logo, while the outer product stations were created with fabric lightboxes and intersecting shelves, clad in powder coated metal hoods for added durability.

Our Projects

Simple Human

GUCCI Campaign

HOW CAN WE HELP?

We would love to support you with your next project

Get in touch
call 01767 677946